Skarpnäck Unga Örnar

Skarpnäcks Unga Örnar bedriver parkleksverksamhet i Bagarmossen på söndagar. Mellan klockan 13-15 bemannar Skarpnäcks Unga Örnar Brödkavelns Parklek.

Go’natto 2024

Go’natto är Unga Örnars egen variant på nattorientering och poängjakt. Du och ditt lag får en karta vid kvällens start. Ni ska ta er från startplatsen i södra Stockholm till vår lägergård Örnboet (Skarpnäck), på vägen passerar ni stationer med lekar, klurigheter och utmaningar. Ni kommer få testa ert samarbete och ha en massa kul!

Spelregler: Ett lag måste bestå av minst 4 personer. Om du inte har ett lag när du anmäler dig så delar vi in dig i ett lag som inte är fulltaligt. Som yngst ska du vara född 2014. En person i laget måste vara minst 15 år gammal och är ansvarig för laget.

Samling för Go’natto är kl. 17:30 den 3 maj, resten av helgen spenderas på Örnboet och avslutas den 5 maj kl. 12:00. Vi kommer umgås och göra roliga aktiviteter!

Kostnaden för resa till och från Stockholm står laget för själv. Kostnad för boende och mat fastställs efter sista anmälningsdatum.

Anmäl er senast den 14 april. Deltagaravgift 400 kr. Anmälan görs här: https://forms.gle/wHUr19ieEkTfVBN58

Hoppas vi ses!

Valborgsfirande arrangerat av Skarpnäcks Unga Örnar

Kontakt: Victoria Tenggren
vickan.tenggren@gmail.com
070-6348007
Skarpnäcks facebooksida

Tootltip