Laxsjö

Där kanoter blir pulkor och tvärt om

Laxsjö är en liten Jämtländsk by, belägen vid väg 339 mellan Strömsund och Föllinge, ca:10 mil norr om Östersund.

Vita Villan byggdes färdigt 1957 och Unga Örnar köpte anläggningen 1961 efter att man sommaren innan haft ett rekognoseringsvandringsläger. På sportlovet 1962 åkte man upp och började inreda huset. På tomten finns även bastu och en del andra mindre byggnader.

Närområdet

Vår sjötomt omfattar 20.000 m² och det finns ett tiotal kanoter samt flytvästar att hyra. Äng för lek och bollspel, lekplats med div. redskap, badplats och brygga. Skog och naturstigar finns utmärkta. Vintertid kan man åka skidor från det att man kliver ut genom dörren.

Fakta om Laxsjö:

Vita villan har 6 rum och kök samt matsal. Huset värms med sjövärme och har wc och varmvatten. På tomten finns även bastu och en del andra mindre byggnader. Sommartid fungerar Vita Villan även som vandrarhem.

Hyra av Laxsjö

Sommartid fungerar Vita Villan som ett vandrarhem, bokning sker via vår stugvärd för Laxsjö. 
Fyll i bokningsformuläret med din förfrågan så återkommer vår stugvärd inom kort.

Prislista
Hyra av rum: 300 kr/Natt/Person
Hyra av rum hel vecka: 2500 kr/Vecka
Hyra av hela huset: 2500 kr/dygn
Hyra av hela huset hel vecka: 10 000 kr/Vecka

Vid hyra av rum i Vita Villan ingår tillgång till kanot och roddbåt (Får endast nyttjas i Laxsjön) samt tillgång till bastu och tvätthus.     

Boka

Bokningar och frågor sker via klingport@telia.com Mejlen drivs av ideella och svar kan därför dröja men sker så fort som möjligt.
    Tootltip